Allrams Höjdarpaket

En av tidernas tråkigaste julkalendrar var Allrams Höjdarpaket. Men det fanns en del i ett avsnitt som var så roligt så att Sofia Gardarfve ramlade av stolen av skratt flera gånger. Här kommer det.



Nyår...vad händer???

Efter förra årets succé nyårsfirande har förväntningarna på årets firande nått oanade höjder. Problemet så här tre dagar innan det nya året inleds är att vi fortfarande inte har en aning om vad vi skall göra eller vart vi skall göra det. Det är knappt så att vi vet när vi skall göra det.

Det enda jag vet är att Kristian och Linn trolgitvis kommer att vara där förhoppningsvis några fler och så vet jag att jag jobbar fram till klockan 20:00. Men det ordnar sig nog. Så länge kan vi njuta av några bilder från förra årets nyår.




Kvarteret Skatan önskar god jul

Imorgon är det julafton och ikväll laddas det med Kvarteret Skatan julklipp från youtube...




Musikhjälpen

Kitty, Henrik och Ehsan där har ni namnet på tre av julens hjältar. På lucia (13 december) låstes dessa tre in i en glasbur på Gustaf Adolfs Torg i Malmö och har därifrån sänt önskeradio. Via 72955 har man kunnat önska låtar till en kostnad av 50kronor, pengar som oavkortat har gått till Radiohjälpens arbete med flyktingar i världen. Exakt hur mycket pengar de har lyckats samla ihop nu vet jag inte men jag vet att de har passerat miljon gränsen för några dagar sedan.

Det är lite svårt att egentligen förklara hur bra det här sättet att samla in pengar är om man själv inte har sett på det på SVT2 eller lyssnat på det på P3 men äntligen har det kommit ett sätt att samla in pengar till behövande som inte är tråkigt som alla tradiga galor som visar bilder på barn som svälter och mest får en att må dåligt. I stället är det med humor kärlek och känsla för de behövande och på ett informativt sätt som det har informerats om världens behövande.

Jag och Julia har suttit som fastnålade framför TVn nu i sju dagar. Men idag släpps de ut efter en veckas hjälte insatts.

Årets hjältar är Kitty Henrik och Ehsan.

Musikhjälpen

Melodifestivalen -09

Efter mycket om och men är du nu äntligen klart vem som skall axla den stora manteln efter Kristian Luuk som programledare för Melodifestivalen -09, och det blir tyvärr inte Robin Paulsson som jag tror är den som bäst hade axlat denne mantel istället blir det Petra Mede och jag är synnerligen skeptisk mot det beslutet. Visst kan hon vara rolig och visst hon är kvinna. Men sen tar det slut. Hon har inte den rätta karisman och pondusen och hon är inte tillräckligt stark för att ensam leda någonting i den här skalan.

Nej ett visst uns av besvikelse sprider sig innom mig och allt jag kan se framför mig är drömmen om Robin Paulsson i kostym på en sprakande melodifestivalscen gå i kras...


Kristian varför lämnade du oss?

...ignite youre bones...

För en tid sedan (läs 8-september) skrev jag en lisa på artister, komiker m.m. som jag ville se innan jag dör. Snart kommer ytterligare ett band att kunna kryssas av från den listan för den 11 december bokades biljetterna till vad som troligtvis kommer att bli årets konsert i sverige alla kattegorier. Tänk er en fullknökad Stockholm Stadion, tänk er en publik som kan varenda ord varenda stavelse i varenda låt. Tänk er ett band som bjuder på en av världens bästa scenshower och världens bästa musik. Tänk er en krullhårig Chris Martin som tillsammans med publiken sjunger;
Lights will guide you home
and ignite youre bones
and I will try to fix you.

Det kommer att bli sådan kännsla och en enorm upplevelse. Den 22 augusti är det dags...


Offentligt

Det är väl lika bra att göra det offentligt champo.blogg tar en liten paus tiden räcker inte till...