Män på gymmet

Jag har alltid inponerats av äldre män på gym som när de byter om bara tar av sig kläderna och utan problem går helt nakna så som gud skapat dem till duschen utan probelm. Män som är så säkra i sig själv att de inte tvekar inför att visa upp sig inför andra utan att skämmas över hur de ser ut och är skapade. Dessa äldre män, för det är alltid äldre män i fyrtio femtio åldern kan stå nakna och prata raka sig eller vad som hellst precis som om de var hemma i sitt badrum fast de är mitt ebland människor de aldrig och dörren kan öppnas när som hellst och gud vet vem som kan titta in.

Dessa män med håriga eller rakade bröst har alltid varit ett folkgrupp som jag har sett upp till och som jag alltid har tänkt, så vill jag också bli någon gång när jag blir vuxen och riktigt trygg i mig själv.

Ni äldre män ni är mina hemliga idoler.

Ledsen i ögat...

Man blir ju ledsen i ögat när man läser på PSL-bloggen att Coldplay lägger ner någon gång under 2009. Musikvärlden kommer att förlora ett av de bästa banden i mordern tid eftersom Chris Martin "inte kan se att stadiumsuccén kan fortsätta in i ålderdom. Att de bör lägga ner medan, citat, håret fortfarande sitter kvar och de musikaliska byxorna fortfarande passar"

Det går väl för tusan att köpa större byxor och använd peruk eller någonting vi vill ha mer Coldplay. Nu är det bara att hoppas att de kommer till sverige någon gång under 2009 och att man då har möjlighet att få se dem...



"When you get what you want but not what you need..."
Fix You

SIHS

60 timmars arbetsveckor, 20års firanden, långa bilfärder till väte, evigt tragglande på en mekanisktjur  men nu börjar det att dra ihop sig inför varje höst stora händelse



Man är aldrig så inspirerad som veckan mellan första och andra advent en vecka då man vet att allt är möjligt till häst.




Studio Champo har varit lite inaktivt ett tag nu eftersom jag inte har hunnit ladda in filmerna till datorn men än finns det filmer kvar.

hmm...

blogginaktiviteten har ju återigen varit slående, anledningen stavas 62timmars jobbvecka har knappt gjort annat än rört mig till och från jobbet. Men nu är det två lediga dagar innan det är dags igen.



På torsdag är det dags att lämna tonnårslivet skall bli ganska skönt...



Nu skall det tvättas. Precis vad jag ville göra på min lediga dag. Men nöden har ingen lag helt enkelt.