Stundande bröllop

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt. På lördag är det dags! Då gifter sig min bror med sin älskade Anna.

Så just nu är det en hel del bröllopsfix att ta hand om, tält skall resas, bord skall dukas, tal skall skriva, litan kan göras lång.
Igår skrev jag klart tältet, nu skall jag bara träna in det (har råkat säga någonting om att spöa mina syskon i att hålla tal)
Idag reste vi tältet och la in golvet och imorgon skall vi duka. Sedan vet jag faktiskt inte riktigt vad vi skall göra på torsdag och fredag. Men jag tror att det kommer att komma någonting viktigt om måste göras.



Snart är det dags, Medeltidsveckan 2007 går av stapeln. Vill ni se mig rida skall ni besöka tornerspelen på tisdag eller torsdag.
Jag kan även tipsa om
Jauvets föreställning som jag tror heter de tvenne bröderna lejonhjärna eller någnting i den stilen. Jag kan även tippsa om deras improbatalj som jag aldrig har sett men som tydligen skall vara bra.

Öppet brev till Kristian Hederfeld (Kerille.blogg.se)

Till Dig Kristian Hederfeld! Som den senaste tiden har ägnat allt större energi på att klaga på bl.a. mig för att min blogg uppdateras för dåligt.

Nu är det så Kristian att vi (som kristian klagat på(forfin.blogg.se och tallriksmodellen.blogg.se bla.a.) har någonting som kallas liv. Någonting som du uppenbarligen inta har.

Dessutom har vi någonting som kallas för urskilljning. Vi skriver inte vad skit som hells i våra bloggar bara för att det skall skrivas någonting.
Vi ägnar oss inte åt att ge film resumér på filmer om och om ingen. Vi ägnar oss åt att skriva viktigare och intressantare saker än Hampus uppdaterar aldrig sin blogg den ungen och saker som Hampus är en sittkissare som aldrig uppdaterar sin blogg. Den dagen då du Kristian Hederfeld börjar skriva om någonting vettigt så skall jag återuppta mitt bloggande igen!