Musikhjälpen

Kitty, Henrik och Ehsan där har ni namnet på tre av julens hjältar. På lucia (13 december) låstes dessa tre in i en glasbur på Gustaf Adolfs Torg i Malmö och har därifrån sänt önskeradio. Via 72955 har man kunnat önska låtar till en kostnad av 50kronor, pengar som oavkortat har gått till Radiohjälpens arbete med flyktingar i världen. Exakt hur mycket pengar de har lyckats samla ihop nu vet jag inte men jag vet att de har passerat miljon gränsen för några dagar sedan.

Det är lite svårt att egentligen förklara hur bra det här sättet att samla in pengar är om man själv inte har sett på det på SVT2 eller lyssnat på det på P3 men äntligen har det kommit ett sätt att samla in pengar till behövande som inte är tråkigt som alla tradiga galor som visar bilder på barn som svälter och mest får en att må dåligt. I stället är det med humor kärlek och känsla för de behövande och på ett informativt sätt som det har informerats om världens behövande.

Jag och Julia har suttit som fastnålade framför TVn nu i sju dagar. Men idag släpps de ut efter en veckas hjälte insatts.

Årets hjältar är Kitty Henrik och Ehsan.

Musikhjälpen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback