Love Actually - kommentator spår

Hade ingenting att göra i natt så jag tittade på den lånade Love Actually DVDn med komentatorspåret.

Var faktiskt riktigt kul! Tänk dig Fyra skådespelare i Världsklass, där i bland Hugh Grant, som ser en film (som de har varit med i) för första gången, och där en stackars regissör försöker att kommentera hur de har tänkt och gjort i olika situationer. Medens resten av skådespelarna ver mer intresserade av att reta varandra för olika mer eller mindre bra presstationer.
Och mitt bland dem sitter en liten tio årig pojke som inte vågar säga någonting men som får all uppmärksamhet så fort det kommer scener där det är lite naket. Eftersom alla skådespelare då skall försöka att hindra honom från att titta.

Det är nästintill lika kul som själva filmen!


En historisk dag!

Idag är en historisk dag!


Saddam Hussein har avrättats! På både gott och ont.  Tyvärr mestadels ont!

Att Saddam fick gå egenom en ordentlig rättegång är mycket starkt gjort av den Irakisksa regeringen, och någonting mycket orginellt för en diktator över huvudtaget och speciellt i mellanöstern!

Men att han inte hann ställas inför rätta för resten av hans brott är beklagligt men det mest beklagliga är trotts allt att straffet blev dödsstraff! Ett straff som hörde hemma på medeltiden och inte under 2000-talet!
Men då kanske någon säger: Du skall inte sitta där i din bekväma soffa och klaga över att ett folk som har blivit utsatta för en diktator i ett decenium vill se honom död! Det är deras metod. Och visst förstår jag dem om de vill se honom död. Men trotts allt måste de tänka på konsekvenserna. Hur många Saddam anhängare ser inte bilderna på tv idag när deras ledare hängs med huvudet högt! Hur många av dem kommer inte att genomföra hämdaktioner de närmaste veckorna?
Sedan kan man alltid ställa sig frågan: Vilket straff skulle vara hårdast för honom? Att hängas kort i vetskap om att han skulle bli matyr för många. Eller att sitta instängd i en liten cell varje dag och varje dag plågas med rättegånger om vad han har gjort!

Jag vet inte men i min värld låter det sista mycket värre!

Och George W Bush lyckades göra ett mycket bra uttalande idag angående Saddams avrättning
"En stor milstollpe för demokratin" En stor milstollpe för vilken demokrati. Demokratin att ta sig rätten att ta någon annans liv

Nej dödsstraff borde avskaffats över hela världen för länge sedan. Men det känns skönt att äntligen vara av med Saddam

Så jag avslutar med att säga: Lycka till Irak!


Tommy Sandlin är DÖD!

153121-2


Tommy Sandlin avled i sitt hem i natt!
En svensk hockeyhjälte och profil har gått ur tiden, alldeles för tidigt. Endast 62 år gammal...

I fyra timmar fick det vara försa nyhet på Aftonbladets hemsida. Sedan fanns det inte längre något nyhetsvärde i honom. Sedan byttes han ut mot den stora nyhetsrubriken "Surfa gratis på 700 platser" Efter fyra timmar är det viktigare att tala om för almänheten vart de kan tjäna pengar än att ge en hockeyprofil ett värdigt avslut!

Är det så det skall vara i dagens samhälle. Skall det vara viktigare att tjäna en extra slant än att låta någon få ett värdigt avslut och låta dem som har honom som förebild få glädjas lite över att han åtminstonde var så pass stor så att han fick den plats han förtjänade i media när vägen tog slut för honom. Men NEJ så är det inte. Det är viktigare att tjäna pengar än att visa en död respekt och värdig het...

Hos mig kommer det i alla fall alltid vara viktigare att hedra någon som inte längre finns med oss!

Sävefest

Skulle ju egentligen inte gå på Sävefesten igår. Men julbaket var ju klart så tidigt så man kunnde ju inte låta bli! Så jag kastade mig i bilen och åkte iväg, fick åka omvägen över Stenkummla o hämta Mattis också, men det var det värt! På vägen ner till hamnplan tog vi o ringde Jocke också! Det var kul!

Men sen kom man ju ändå inte in när man väl kom fram! Orka stå i kö i typ en timme för att sedan sätta sig i 18års baren för att det är enda stället där man får plats! Nej då går jag häldre till något bättre! Igår var något bättre Surfers. Visserligen slängde de ut alla, för att någon (säger inga namn men vi kan väl säga att niklas hade ett finger med i spelet) tog sprit ur baren, men de var kul så länge det varade.

Sen när man väl hade orkat gå hem från Hamnplan till Kristian o Niklas tillsamans med Mattis så fixade Niklas så att all ström i hela huset försvann, vI har fortfarande inte fått tillbaka den!

Kvällens införtjänade grejer! Två snappsglas! En spritflaske tapp, ett par byxor, en tjuga! Det är helt otroligt vad mycket man kan hitta när man är ute!