veckornas låtar v.33 och 34

Nu arbetar vi ifatt lite och kommer tillbaka till noll till nystarten nästa vecka. Därför kommer här den här och förra veckans låtar.

Förra veckan, veckan efter medeltidsveckan. Veckan efter att gycklar gruppen Jauvet lades ner. En låt som spelades varm under deras sista medeltidsvecka skrevs och framfördes av Loke.


Veckans låt v.33: Loke - Vi ska sjunga era sånger


 

Den här veckan pågår nollningen för fullt i halmstad. Från alla möjliga håll och kanter kommer folk i ovveraller och peruker med konstiga röster. Och från alla håll och kanter kommer musik båda bra och dålig. Men den absolut bästa feel good låten som spelats är veckans låt. En låt som går på konstant repeat hemma hos mig just nu.


Veckans låt: Flying - Nice little penguins



when the stars go blue

oj jisses ovanligt stor bloggtorka den här sommaren. Även för att vara champo.blogg. Vad ska jag säga. Jag har visst haft mycket för mig. Och ännu några dagar till håller det i sig. Just nu pågår nollningen i Halmstad för fullt. Först på Lördag kväll tar det slut. Alltså, nästa vecka bör bloggandet återkomma som vanligt här igen. Nya reflektioner, nya låtar, nya noveller och nya studentips.

(förra)veckans låt v.31

Så kommer äntligen veckans låt ett knippe dar för sent. Medeltidsveckans theme låt.


Veckans låt: 7 dar per år - Loke




veckans låt v.30

Buden gick från Real Groups Alla talar med varandra till att slutligen landa på det här. Allt tack vare att Kristian drog med mig till Effes igår och coverbandet Adams Family


Veckans låt: Race against the machine - Killing in the name of