välkomen till ny design

Jag blev tvungen att genskjuta kerille.blogg lite nu när han ha inlett en stor uppdatering av sin blogg. Min är dock inte så stor. Bara lite färgbyte och en ny rubrik. Kändes som om det var dags. Ett år är ganska lagom för en design. Brukar ju köra ett byte typ nu. Dessutom kände jag att rubriken "nåt för dom som väntar" riktigt passar längre. Som Linn någon gång sade: "Din rubrik, nåt för dom som väntar, ger ju tydliga signaler om att du inte uppdaterar så ofta." Nu uppdaterar jag desto oftare och då vill vi ha någonting nytt. Hoppas att det är till belåtenhet.

Kommentarer
Postat av: Evelina, numera blind, Lamu

my eyes, MY EEEYES!!!!



fatta chocken jag fick här.



Från blått till rött.

Rött.



Jag gillar rött.



Fint champot!

2010-01-25 @ 18:32:15
Postat av: Ernest Kirchteiger

mysig varm röst

Fint Hampus, man kan nästan ta av sig strumporna när man läser din blogg och krafsa lite med tårna i den virkade mattan. Rött är kärlekens färg, en härligt varm färg som alltid funkar. Vi må alla finna inre frid och kära ner oss i en härlig kvinna. Lycka till med dit sädspridande...

Postat av: Linn

Mmmm, men då undrar jag över din nya rubrik...

Allt är mer eller mindre trasigt.



Vad fasen menar du med det egentligen? Precis vad det låter som? Isf kan man ju jämföra det med glaset som är halvfullt/halvtomt. Varav det sistnämnda då kan jämföras med din nya rubrik. Borde det inte vara lite mera optimistiskt och positivt (så som iallafall jag uppfatar H.H) att istället skriva "Allt är mer eller mindre helt".



Bara en fråga dåra.

Eller har du bara lyssnat för mycket på Kent?

2010-01-27 @ 10:26:14
URL: http://sockerspinn.blogg.se/
Postat av: champot

hahah Linn! Du har väldigt rätt i att jag har lyssnat för mycket på kent. Det är ett kent citat.



Men jag refererar även till mina noveller där rubriken typ alltid stämmer bra in. I dem är allt alltid mer eller mindre trasigt

2010-01-27 @ 11:01:37
URL: http://champo.blogg.se/
Postat av: Linn

Okej, då slipper jag sitta och oroa mig för dig :) Jag läser konstigt nog aldrig rubrikerna till dina noveller. Så jag hade inte tänkt på det, men jag skall börja läsa rubrikerna också! (För novellerna läser jag :) )

2010-01-27 @ 11:43:23
URL: http://sockerspinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback