Husefriden eller dylikt har knappt någon tid att lyssna på din kritik inte Lykke Li men ganska så lyck-lig så tant ge mig en chans och lyssna på min musik men nej

En lång dag börjar ta slut och snart skall jag krypa till kojs och kanske läsa en rad. Fast mest troligt blir det ännu ett avsnitt av Erik & Mackan Snygga och Smärta. På Tv6play.

Vaknade vid tio tiden imorse när syster Viktoria ringde och sa att de skulle hämta upp mig om ungefär fyrtiominuter och de hade bråttom så jag var tvungen att vara klar och på plats när de kom. Okej, fyrtiominuter, då har jag gott om tid att äta frukost och göra mig iordning. Men så ringer hon igen och säger att hon är där om tjugo istället. Frukosten gick i soporna, morgonteat(hur tusan skriver man tea i plural? Hur tusan skriver man tea i singular på svenska?) lämnades på bordet. På med kläder ut till bilen iväg och ta ut pengar och iväg till upphämtningsplatsen.

Vad skulle vi nu göra. Jo, Viktoria och hennes sambo, Micke. Skulle på hopptävling och jag skulle med som skrittneger. Tävlingen gick inte precis lysande. Men kul var det och nästa vecka kör vi igen.

I övrigt så har jag äntligen lyckats få fast Julias hängande CD/DVD hylla som inte har viljat hänga ordentligt sedan vi flyttade in.

Imorgon är det skola igen. Min plan säger frukost vid åtta tiden. Vid nio halv tio skall jag vara i skolbiblioteket och läsa, den förhoppningsvis, intressanta boken. Den sociologiska blicken. Sedan blir det att gräva ner sig i den här veckans juridikuppgift. Låter som en underbar måndag.

Kommentarer
Postat av: Linn

Okej, om man jämför med killbill är det inge blod alls, men med mina mått mätt var det mycket, jag är en riktig klenis när det kommer till våld. Men den är bra, riktigt riktigt bra! :)

Postat av: :)

Te. Téer. Té. Allt är relativt.

Adlibris är förresten dyra. Är man student är Lycknis värt att kolla (iaf om litteraturen är på svenska...)

2009-09-08 @ 15:23:13
Postat av: champot

Det har jag gjort också men Lycknis har ganska lång leveranstid. Har visserligen Adlibris också när det gäller studentlitteratur. Men nu sitter jag i bibblan och läser istället

2009-09-09 @ 10:30:54
URL: http://champo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback