Vilse i CentralHalland (1)

Dagens fråga: Varför får man alltid en kännsla av nyhetstorka när Aftonbladets första nyhet handlar om PRO eller Icas matpriser. Ännu värre, de två i samma rubrik.

Inte heller igår lyckades jag lägga mig och sova i vettig tid men ikväll så. Ikväll blir det ridning, plugg och sedan säng no Smålands. Känns fakiskt som att det kommer att bli ganska skönt att bara vara hemma och plugga och på håll höra ljudet från smålands nedanför fönstret.

Har sjukt mycket att läsa innom kriminologin just nu, har så att säga halkat efter lite där. Jag fastnar jämt i juridiken och kan sitta och vända på problem ut och in och så vips så har jag inte tid att läsa kriminologin längre. Men jag är i alla fall förbered inför basgruppsmötet imorgon.

Just nu går Kristian någonstans i Guatamala i solen och svettas och bli rädda för
svarta fjärillar. Själv konstaterar jag att Sverige har blivit precis så där grått och kallt som bara sverige kan och någon del av min kropp tycker om det. Tycker om att ta på sig vinterjackan (vinterjackor är så sjukt mycket snyggare än vår, sommar eller höst jackor) snurra upp en halsduk ett gäng varv kring halsen. Dra på sig ett par handskar en mössa och plugga in hörlurarna och gå ut på en lång kylig promenad som isar mot kinden. Det är min lilla fetisch.

Cyklade in till stan idag för att köpa ny stifftpena och kulspetts, gick på 70 kronor, precis vad en fattig student vill lägga sina pengar på. På vägen hem konstaterade jag att det ännu inte var så kallt som man trodde, bara grått. Svettades som få när jag klev in i biblioteket igen.

Nu flög några svarta korpar förbi fönstret, typ som fjärillar, känns som om jag är i Gutamala eller budget Guatamala i alla fall man får ha ganska mycket fatasi.

Mental note: Ha alltid med mig minst fem kronor när jag går till biblioteket så jag alltid kan få i alla fall en kopp sunkigt automatkaffe

Kommer ni ihåg när jag sa att jag hade ett inlägg lite a la Marty (och då främst delar av det här inlägget om muskler) här kommer det fast ganska kort.

Jag har kommit på hur skönt det är att efter ett gym/spinning pass ställa sig i den där duschen som är precis mittemot spegeln. Titta på sig själv stå och små spänna sig lite. Se blodådrorna som kommer fram så tydligt efter träning. Just då känner man sig ganska till freds med sig själv. Sen går man in i bastun. Kastar lite vatten (alltså från hinken på aggregatet) lutar sig bakåt mot den kokheta träväggen och halv-sover en god stund. Mmmm det är vad verklig personlig njutning är. Vill man verkligen göra en helkväll så skall man sedan klä på sig. Sätta på bra musik i iPoden på vägen hem. Hellst skall det vara sådär isande kallt. När man kommer hem tar man en kopp te och en knäckamacka, tänder några doftljus, låter lamporna vara. Stänger av musiken och sitter tyst och känner sig tillfreds med sig, sin kropp och sitt liv.

Nu insåg jag snabbt att det där verkligen inte var någonting a la Marty. Men ändå.

Min svanskota kommer att få en tuff höst känner jag. De häst stolarna jag sitter på hela dagarna i biblioteket ser grymt sköna ut. Men på något vis så sitter man hela tiden väldigt obekvämt på svanskotan och kan knappt gå när man ställer sig upp.

Har förövrig upptäckt en ny favort serie nu när jag kan alla scrubs avsnitt utan och innan, Seinfeldt känns lite gammalt och Spin City är svårt att ladda hem i skaplig kvallite och på tv har de börjat sända avsnitten med Charlie Sheen. How I met your mother. Mmmm, tack John för den upptäckten, har alltid varit serien jag snabbt har zappat förbi på tvn. Nu kan jag tillbringa timmar framför datorn och se avsnitt på avsnitt på avsnitt.

Vi avslutar med ett klipp från just How I mett your mother och Barney Stinson




Kommentarer
Postat av: Krisitan

Haha, bara rubriken fick mig att småfnissa som en tjej! Ser att du kärat ner dig i HIMYM, det är lite 2007 tycker jag... Jaja, vi får höras närmare. Pusselinuss tuss.

2009-11-01 @ 08:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback