okej, vilka tror ni, tar över scenen med en sniksnackbogiewoggie

Känner att jag vill göra någonting, eller inte bara vill jag borde göra någonting. En liten minisemester från allt. Stockholm Horse Show skulle vara perfekt nästa helg. Men det lär det inte bli. Min ekonomi tillåter inga sådana utgifter. Om jag skulle ta buss (en total restid tur och retur på upp emot 20timmar) så skulle det sluta på upp emot 1000kronor bara i resa. Sen skall jag ha mat med mera i stockholm och även en entré biljett. Så som sagt. Det lär inte hända.

Nästa alternativ på minisemester är en dag på julskylltningen i Köpenhamn. Men det känns inte som någon större semester precis. Ett par timmars bilresa ner. Gå en stund och frysa och så ett par timmar i bilen hem igen. Plus bro avgiften.

Lär bli kvar har till jul med andra ord. Får försöka att bita ihop.

I fredags fyllde jag år. Den där födelsedagen som jag sa att jag inte såg någon poäng med att fylla. Oj vad folk trodde att jag hade åldersnoja. Det har jag absolut inte. I alla fall inte för att jag börjar bli gammal. Men jag fick lite olika upplysningar om saker som jag får göra nu när jag är 21. De bästa sakerna var att jag får gå på krogen i USA och att jag får spela på Casino. Sen upplyste Jenny mig om att jag även har 25 att se fram emot för efter det så kan jag få adoptera.

Födelsedagen firades först med mamma, pappa och Viktoria på Ullared (vad är grejen med Ullared?). Sen på kvällen bjöd jag på lassagne i min lägenhet. Vid åtta tiden åkte de hem till Viktoria och jag bytte om till kostymen. Vid nio skulle jag möte upp de närmsta vännerna jag har i Halmstad på kåren. Temat för kvällen var Suit Up. DÄr fick jag tre stycken mycket uppskattade pressenter av Emma och Johanna i form av en godispåse, en poster där det står Vuxna ej tillåtet. Och den absolut mest uppskattade pressenten. Peez och en Peezbehållare i form av Janne-långben. Oj vad roligt man kan ha med Pez. För övrigt så är inget Gott & Blandat godis Peez funktionabelt. Det går inte att använde Peez behållaren för att mata fram Gott & Blandat godis.

I helgen blir det födelsedags fest i min lilla lägenhet. Typ 15 stycken blir vi. Tyvärr inga gotlänningar. Det hade varit kul. Då hade jag fått min lilla minisemster utan att behöva åka någon stans. Feste går under namnet Vuxna ej tillåtna A.K.A The Pez fest.

Idag jobbar jag hela dagen sedan bär det iväg ut till Mahult. Vad som händer ikväll är ännu inte riktigt bestämt men det finns planer.

Förresten Kristian vart tog du vägen, vi chattade och du bara försvann...

Kommentarer
Postat av: Kristian

Höh? När när? Någon gång försvann datorn pga batteriet och sen drog vi på middag men då chattade väl inte vi??!

Puss puss

2009-11-18 @ 10:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback