Och allt togs ifrån henne

Här är veckans skoltext. Tro det eller ej men nottisen från DN är inte påhittad utan rätt igenom sann. Läs mer här




I utkanten av Salvador vid Brasiliens kust finns ett litet hus. Från husets övervåning hörs konstiga ljud. Stön blandat med ljudet av tysta förtvivlade tårar.

   I en säng ligger en nioårig flicka. Över sig har hon en fyrtio år äldre man. Hans kuk är hård. Hennes fitta är torr. Mannens ena hand håller ett grepp kring hennes strupe. Den andra håller fast hennes armar. Hon skakar av rädsla och förtvivlan. Tårarna rinner tysta ned för hennes kind.

    Mannen som ligger där är hennes styvfar. Mannen som har tagit hand om flickan i många år. Hjälpt henne, lärt henne så mycket. Mannen som nu kräver ersättning för den tid han offrat.

    Han för sin höft fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Som en stilla dans. Han böjer sig fram och kysser flickan. Hon gör inget motstånd! Vilket motstånd kan en nioårig flicka göra mot en fyrtio år äldre man? En man som håller fast hennes händer och har ett stadigt grepp kring hennes strupe. Vilket motstånd är det meningen att hon skall göra? Vad skall hon sätta emot? Hon låter sig bli kysst!

    Det blöder mellan hennes ben. För varje gång han för in sin kuk väller en ny våg av smärta över flickan. För varje gång han för ut den följer en våg av blod.

    Mannen njuter. Det blir skönare, skönare och skönare. Stönen blir allt högre. Allt eskalerar och han skriker ut sin njutning. Han tömmer sig i flickan. Allt skall ut. Allt skall tömmas. Allt skall förstöras.

    Han tömmer hela sin satts i sin nioåriga styvdotter.


Långt från det lilla huset i Salvador vid Brasiliens kust sitter en man och läser DN;

En nioårig brasiliansk flickas abort har nu nått den romersk-katolska kyrkans centrum. En kardinal i Vatikanen försvarar kyrkans bannlysning av flickans mor och läkarna som beslutade om aborten.
Den nioåriga flickan blev efter att ha våldtagits av sin styvfar gravid med tvillingar. Läkarna bedömde att den späda flickkroppen inte skulle klara av att bära de bägge fostren och beslutade om abort. Flickans mor gav sitt godkännande och ingreppet genomfördes i onsdags.
Styvfadern som våldtog flickan har fått kyrkans förlåtelse och riskerar inte bannlysning."


Långt från det lilla huset i Salvador vid Brasiliens kust sitter en av påvens kardinaler. Ett fasansfullt besked har precis nått honom. Långt från honom, långt från Vatikanen. I ett litet hus i Salvador vid Brasilienskust har en nioårig flicka gjort abort. Aborten genomfördes av en läkare efter att han konstaterat att flickan blivit gravid med tvillingar.

    Kardinalen skrider genast till verket. Ett av de värsta morden har begåtts på de som ännu inte har någon möjlighet att försvara sig. På de som måste lite på att deras mor tar hand om dem. Den modern har låtit mörda sina barn. En oförlåtlig handling!

    Året är 2009!


Kommentarer
Postat av: Linn

Det är sjukt och man blir riktigt ledsen av att höra om sånt här!!!

Kristna människor, vad håller dom på med!?

2009-03-14 @ 10:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback