Kaka på en torsdag...

I söndags var jag och Julia ute och åt på Joda för att fira våra två år. Innan vi gick ned (rättelse: åkte ned med taxi Malmborg) så hade vi kollat att några ställen typ bolaget skulle vara öppna så att vi kunde ta en drink eller någotning efter. Men när vi ätit upp vår underbart goda middag och tagit oss upp till Stora torget visade det sig att bolaget var tvärstängt. Men någon stans hörde vi musik och nere vid Nunnan verkade det som om det var lite folk. Nunnan tänkte vi, kan de va nått. Vi gick i alla fall dit och läste Söndags jam vi öppnar dörren och blues tonerna och Simon Kanellos stora smajl från baren mötte oss tilsammans med tanken; Alkisarnas kväll på stan ikväll!
Men av någon anledning stannade vi kvar och lyssnade, kvalliten på musiken var skiftande men för det mesta var det väldigt bra. Lite öl från baren och trevlighetsfaktorn sköt i topp.
Bluestonerna avslöstes med vedervädrig Janis Jopplin och allt blandades med gotlands bästa violist. Men nunnan började stänga igen och vi började prata med en närmare trettio(?) årig undersköterska och Simon som tippsade oss om att HP5 var öppet så vi drog dit och där var det fest. Någon på Wallers(?) fyllde 30(?) och firade på HP5(?) Så där spelade vi bort Patriks (som undersköterskan tydligen hette) pengar på black jack och rockade loss när Alcazar Therese "Tess" Merkel (?) sjöng Jason Mraz I'm yours. Sedan ramlade jag och Julia hem genom Visby natten och sov bort hela måndagen innan vi åkte ut till frysrummet i Väte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback