Melodifestivalen...

Ikväll drar årets "stora" musikhändelse igång, Melodifestivalen. Nåogn kanske undrar "När blir champo.blogg en melodifestivalblogg igen?"  Svaret på det kommer nu: Troligtvis kommer det inte att bli någon melodifestivalblogg iår. Det känns som om årets Melodifestival är den ointressantaste på många, många år. Tyvärr. Se bara på kvällens startfält:

Scotts:Kända från ett TV program för pansionärer och för att de har släppt en skiva som heter. På vårat sätt. Där de gör kända dansbandslåtar på samma sätt som alla gör dem.

Marie Serneholt: Det är ju bara att erkänna även om ingen har sagt det ännu. Hade hon inte varit tillsammans med Cara mia Måns så skulle hon inte vara i rampljuset längre. vad har hon egentligen gjort förutom dåliga Abba covers?

Sen är det ett gäng nobodys som tror att de skall få det stora breaket när vi alla vet att det är Shirly Clamp som kommer att gå vidare eftersom hon som vanligt skall sjunga "...en midtempolåt som kräver sin sångerska..." har vi inte hört det där förut?

Jag skall erkänna att jag kommer att sitta bänkad och lyssna på jobbet ikväll. Och nästa vecka kommer jag inte att missa då Lasse lind & bandet är med. Hmm. Är det samma band som Patrik Isaksson hade förra året, Patrik Isaksson & bandet. Det var ju ingen ripp of Lasse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback