Möt Joe Black

Försov mig regält imorse och missade allt vad heter, frukost, morgonpromenad och förmiddagsstädning. Istället ringde Julia vid fem i tolv. Då hade jag i och försig inte sovit riktigt hela tiden. Vaknade till några gånger och tittade lite på morgonprogrammen och förmiddagssändningen av Friidrots VM. Men helt uppenbart tar det på krafterna att flytta och att läka en axel.

Axeln ja! Den börjar kännas riktigt, riktigt bra nu. Kan röra på armen utan att det gör ont och belasta den lite. Har dock inte full rörlighet eller styrka. Blir sjukt trött i armen bara av att ställa in Julias tv.

Julia köppte ny tv idag efter moget övervägande. Vi åkte till OnOff vid Eurostop och köpte en 32" Full HD Philips LCD tv. Tydligen skall det bli ganska kass bild med analog signal (som vi tydligen har i våra hus) in i en Digital Tv. S. Så Julia trodde att hon skulle bli tvungen att skaffa någonting hos Tele2 för att kunna se på tv. Men nu har vi testat och det är inga större fel på bilden. Visst, det ser inte lika bra ut som i butiken. Men det ser mycket bättre ut än på en gammal fat-screen.

På dagordningen imorgon står:
  • Få upp alla kartonger och resväskor i vindsförådet
  • Åka till OnOff och få Julias bredband att fungera
  • Besöka Högskolansbibliotek och kolla upp all studentlitteratur jag behöver
  • Ta en morgonprommenad alternativt en kvällspromenad
  • Kolla upp inför nollningen på torsdag
  • Hälsa på Viktoria och Micke och låna mer verktyg för att få upp lite skåp och lyse.
Svt säger att vädret på lördag i stockholm skall vara regn. SMHI säger växlande molninghet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback